Skodagbok Kontorsko Uncategorized Den øverste x Nike Air Max Goadome Boot blir avduket

Den øverste x Nike Air Max Goadome Boot blir avduket

Vi lyver ikke når vi sier at den øverste x Nike Air Max Goadome Boot er bokstavelig talt utenfor skalaen. Å avslutte høsten/vinteren 2020 -sesongen med en blendende smell, har maktduoen tatt på seg silhuetten i 2016 og har omarbeidet den helt fra grunnen av, påført et reptiliansk omarbeiding som er så vill som det blir.

Supreme Goadome skryter av i to dristige farger, og kan skilte med en full skinnkonstruksjon som er pyntet i røde og svarte slangeskinnmønstre. Overdimensjonert “suverene” merkevarebygging pryder hælen, mens en liten Nike swoosh skyter over sidene og mediale sidepanelene. Polstrede krager tilbyr en ekstra behagelig passform og finish, mens metalløyer gir skoen en enda mye mer robust estetikk.

Bilde ved hjelp av Supreme

Bilde ved hjelp av Supreme

Bilde ved hjelp av Supreme
Nede under finner du en ACG -gummi yttersåle komplett med en luftboble, og avrunding av det hele er en “suveren” kjæledyrhund som identifiserer seg som er festet til snørene for en militaristisk stemning.

Mens Supreme X Nike Air Max Goadome Boot -samarbeid kan virke litt uventet, rapporterte vi faktisk om det helt tilbake om sommeren i fjor. Slipp på Supremes nettsted 14. januar, vil det lanseres i Japan to dager senere 16. januar. La oss få vite om du er modig nok til å politisere, og mens du er her, kan du like gjerne ta en offisiell titt på Supreme X Nike SB Dunk Low “Hyper Blue”!

Bilde ved hjelp av Supreme

Bilde ved hjelp av Supreme

Bilde ved hjelp av Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *