Skodagbok Kontorsko furnishings Air Jordan 1 High og “Black Tove Shattered Backboard” blir avslørt

Air Jordan 1 High og “Black Tove Shattered Backboard” blir avslørt

Hvem er hyped for Air Jordan 1 High og “Black Toe Shattered Backboard”? En av de mest kjente fargene i Sneakers historie, det tydelige navnet kom veldig først i 1985 da Michael Jordan var klar for sin andre sesong i NBA. På et tidspunkt såket han på nettet så vanskelig at det helt smadret glasset på bakplaten, noe som resulterte i fødselen til den nå-legendariske fargen.

Sett til å være den fjerde iterasjonen, som navnet angir “Black Toe Shattered Backboard” låner tegn fra “Black Tay” AJ1. Med en overveiende “sjøstjerne” fargepalett, hvite, så vel som svarte toner, fungerer også for det signaturen som vi alle forstår så vel som kjærlighet. En Nike Swoosh skyter over sidene, så vel som medial sidepaneler, mens det verdensberømte vingede basketballtemaet er fint preget på ankelen.

Bilde gjennom Home of Heat

Bilde gjennom Home of Heat
Selv om disse for tiden bare er mock-ups, har ryktet det at “BTSB” vil gå tilbake til de opprinnelige materialene. Så i motsetning til den glatte patentversjonen som vi fikk forrige gang, vil dette skryte av en premium skinnbygning som er jevn, så vel som glatt til berøring.

Ikke mye annet er forstått om Nike Air Jordan 1 High og “Black Toe Shattered Backboard” på dette øyeblikket, selv om det burde treffe hyller en gang i begynnelsen av 2021. La oss også forstå hva du tror på denne fargen, også Som mens du er her, ta din aller første titt på Air Jordan 1 midt “forbudt”!

Bilde gjennom Home of Heat

Bilde gjennom Home of Heat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *