Skodagbok Kontorsko furnishings Grateful Dead x Nike SB Dunk Low overflater i en oransje farge

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low overflater i en oransje farge

I samsvar med utgivelsen av Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low, vi ser nå på et mer underlig dunk lavt partnerskap som for tiden er i arbeidene. Selv om vi allerede har sett en miljøvennlig versjon av Grateful Dead X Nike SB Dunk Low, tar vi nå en titt på et oransje par, så vel som her er hva vi forstår så langt.

Slår sammen med det legendariske rockebandet, mer spesielt deres Grateful Dead Bears-karakterer som har endt opp med å bli synonymt med gruppen siden “History of the Grateful Dead, Volume One” -albumet i 1973, er “Orange” dyppet i et All- oransje palett. Med smørete glatt semsket skinn i ankelen så vel som tåboks, er resten av den øvre pyntet ut i et uklar materiale som etterligner hudens hud.

En tagget miljøvennlig swoosh skyter over sidene så vel som mediale sidepaneler, mens en trikselomme er skjult inne i fetttungen samt sikret ved å bruke en glidelås. Å avrunde alt av “Nike” -merket er brodert på hælen, gitt i en psykedelisk skriftstil fra 60 -tallet som fans av bandet definitivt vil kunne sette pris på.

Med Grateful Dead X Nike SB Dunk Low “Orange” -overflater, kan vi trygt oppgi at par som ser ut som de tre andre bjørnene på samme måte vil være i verkene. La oss forstå hva du tror om denne kollapsen, så vel som i Associated News, 10 tradisjonelle Nike Dunk Colourways blir tilbaketrukket neste år!

Bilde via Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *