Skodagbok Kontorsko furnishings Sprengt til “World of Moncler” med denne 7 Moncler Frgmt Hiroshi Fujiwara Collection

Sprengt til “World of Moncler” med denne 7 Moncler Frgmt Hiroshi Fujiwara Collection

Japansk musiker, produsent og designer Hiroshi Fujiwara har igjen koblet seg opp med det franskfødte merkevaren Moncler for et utvalg av ytterklær. Dette utvalget av klær har blitt nevnt under Moncler Genius -linjen, og har fått treffende kåret “World of Moncler”.

Fujiwara og Moncler er ingen fremmede for å jobbe med hverandre, ettersom de to har lagt til geni -serien med tanke på at 2018. Med tanke på at dette poenget har Fujiwaras urokkelige streetwear -innflytelse prydet en rekke yttertøy og klare til å bruke brikker.

Bilde ved hjelp av moncler
Denne mest aktuelle samlingen fanger Fuhiwaras signaturpåvirkning på tvers av et utvalg av lagdelte utseende. I tillegg, for første gang, spenner kapselen over både menns og dameklær. Vatterte pufferstiler har tungt på tvers av utvalget, noe som gjør denne kapselen optimal for de kalde vinterdagene.

Det fremtredende stykket fra samlingen er sannsynligvis “World of Moncler” pufferjakke, et stykke som forkorter slagordet til “WOM” med “O” som et trykt bilde av Jorden. Ved siden av dette signaturtilbudet, er et utvalg av arbeid og streetwear-inspirerte varer alle omtalt i svarte og mørke marinefarger.

Bilde ved hjelp av moncler
Den fulle samlingen kommer snart til å slippe i Monclers nettbutikk og utvalgte forhandlere, så hold øynene skrelle for denne! I andre nyheter kobler Palace seg sammen med Juergen Teller for en fotograferingsbasert kapselkolleksjon.

Bilde ved hjelp av moncler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *