Skodagbok Kontorsko furnishings Adidas gjenoppretter sine ikoniske tre striper i et mystisk teaserbilde

Adidas gjenoppretter sine ikoniske tre striper i et mystisk teaserbilde

Vel, dette var uventet. Adidas har nettopp tatt med til sosiale medier med et mystisk teaserbilde som omarbeider deres ikoniske hvite og blå tre stripe -merkevarebygging. Skuddet som ble bildetekst “en ny begynnelse”, viser en dristig oransje bakgrunn med tre sterke svarte striper som løper over midten.

Selv om ingenting annet er kjent om dette ennå, antydet Dan Freebairn fra Kick -plakater at de omvendte stripene kan bety at Adidas er i ferd med å gi ut en konsortiumsamling der de har gjort ikoniske farger ‘negative’ og boksene er oransje og svarte. Dette ville være ganske sinnssykt, ettersom det har vært massevis av joggesko som vi ønsket var omvendt. Når det er sagt, sa Freebairn også at han “ikke er kjent”;, så bare tiden vil vise seg.

Andre ideer inkluderer et barnslig Gambino -samarbeid, et Pornhub -partnerskap og selvfølgelig Pokémon -samlingen som vi viste frem forrige måned. Dette ville være fornuftig ettersom bildet slags ligner Pikachu -pels med sin stripete rygg, men samtidig er det ikke den rette skyggen av gult og lommemonsterets striper er faktisk brune.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet kjent om denne mystiske Adidas teaser, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! Hva tror du det er? Gi oss beskjed, og mens du er her, må du ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *