Skodagbok Kontorsko furnishings Nike Air Max 97 “Light Bone” er den reneste crep i virksomheten

Nike Air Max 97 “Light Bone” er den reneste crep i virksomheten

Hvis du ikke har et par Nike Air Max 97 “Light Bone” i din personlige samling, så går du alvorlig glipp av. En av Beaverton -merkets mest ikoniske silhuetter til dags dato, den ble designet av Christian Tresser tilbake i 1997, så vel som ble påvirket av vannkretser. Føler du dem? Så sørg for at du sikrer et par akkurat nå på Nike UK!

Så rent som det blir, er det “lette beinet” malt i en uberørt “trippel hvit” kombinasjon, så vel som er laget av glatt skinn i hele. “Team Orange” Nike Swoosh -merkevarebygging dukker opp langs tungen så vel som innersåle, i tillegg til at du også vil oppdage en slående svart som sitter rett over sålen over sidepanelene.

Bilde via den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde via den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Når vi snakker om det, er mellomsålen tilført Oregon Footwear Company’s Signature Air Innovation som er så behagelig som det blir. Air Max 97 blir deretter ferdigstilt av to trekkfaner for en ekstra tøff stemning som er like ikonisk som den blir.

Hva er det for ikke å like med Nike Air Max 97 “Light Bone”? En sko som vil fungere med absolutt alle typer i form du kaster på den, politibetjent akkurat nå på Nike UK mens størrelsen fremdeles er tilgjengelig. La oss forstå om du håndterte å ta et par, så vel som mens du er her, kan du også se bedre på Off-White X Air Jordan 4 “Bred”!

Bilde via den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde via den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *