Skodagbok Kontorsko furnishings Ditt beste utseende ennå på Comme des Garçons x Air Jordan 1

Ditt beste utseende ennå på Comme des Garçons x Air Jordan 1

etter å ha fått en kort titt på Comme des Garçons x Nike Shox TL på slutten av forrige måned, vi tar nå ditt beste utseende ennå på Hett etterlengtet Comme des Garçons x Air Jordan 1! Først avduket tilbake i januar under Rei Kawakubos høst/vinter 2019 Runway Showcase på Paris Fashion Week, har disse vært på sneakerheads must-cop-lister i ganske lang tid nå!

CDG AJ1 er vist i ‘Triple Black’ og ‘Triple White’ -farger, og hyller motorsykkelstøvler. Punkrock -styling blir introdusert via sølvboller og en overdrevet ankelstropp, og en utvidet tunge gjør også et utseende for et utseende som absolutt er gjort for å snu hoder.

På Common Jumpman -mote kan merkevareopplysninger finnes på panelene, ankelklaffene og hælen, men en spesialutgave Comme des Garçons Homme Plus Emblem blir lagt til tungen for en glamorøs finish.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet kjent om Comme des Garçons X Air Jordan 1, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! La oss få vite hvilken farge du vil legge til rotasjonen din, og mens du er her, kan du se på hele Nike Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *