Skodagbok Kontorsko Uncategorized Salehe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide” er nedsenket i vannlevende aksenter

Salehe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide” er nedsenket i vannlevende aksenter

Da New Balance introduserte sin kultklassiske 2002r-silhuett i 2020, håndterte noen få fremtredende navn i markedet Silhouette for en makeover . En av disse er Salehe Bembury, en amerikansk skodesigner som er anerkjent for sin luxe tilnærming til streetwear -stil, så vel som mest, visepresidenten for Versace’s Footwear -linje. I samsvar med utgivelsen av hans New Balance 2002r “Peace Be the Journey” i fjor, som inneholdt et brent oransje fargearrangement, har vi til slutt et bedre blikk på de offisielle bildene av Salehe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide” farge.

Mens den aller første samarbeidende iterasjonen trakk motivasjonen utenfor landskap, er Antelope canyon for å være spesifikk, “vannet være guiden” nedsenket i vannlevende aksenter i stedet.

De raggete semsket skinnpanelene så vel som syntetiske skinntrimmer som veksler i fargetoner av “Aqua Teal”, sammenkoblet med “Coral Pink” som markerer diamantkuttpasningen sammen netting, hovedsakelig forfoten. Treff av “Rust Orange” dykker på samme måte i denne New Balance 2002rs ensemble, og lander på New Balanses segmenter av topp kvalitet, særlig den laterale hælen, tungen, samt nedre hals. En “tang grønn” farge fyller i sideveggens “N” -logo som er skissert av “neongrønn” som på samme måte skygger de fingeravtrykkminnene bakutklippene. Den co-merkede stilen er avrundet med flekker av oransje drysset over en hvit N-RGY mellomsåle.

Hvis du planlegger å rocke Salehe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide”, så sørg for at du holder den låst fast rett her hos den eneste leverandøren, da vi kan sikre at du vil dryppe i stil med alle De siste nye balanseutgivelsene vi gir. I Associated News erter Ronnie Fieg den kommende Kith X New Balance 990V3 “Genesis”.

Bilde via Salehe Bembury
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Salehe Bembury
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *