Skodagbok Kontorsko Uncategorized Yeezy Improv 350 V2 “Sulphur” faller i helgen!

Yeezy Improv 350 V2 “Sulphur” faller i helgen!

Tilbake i 2017 viste Kanye West “Dark Green” på sin Yeezy sesong 4 -presentasjon. En farge som ble etterspurt av mange sneakerheads tilbake på dagen, den ble kansellert bare to måneder senere, og markerte den aller første noensinne Yeezy Improv 350 V2 som ble skrinlagt. Tre år senere ser det ut til at Adidas bringer tilbake den ønskede crep i typen Yeezy Improve 350 V2 “Sulphur”, i tillegg til at den tydeligvis faller i helgen!

falsk

Med nøyaktig den samme rike olivenfargen som fanget alles øyne i ’17, er den primære forskjellen her at dere har tilført Primeknit -øvre med sin signatur sidestripe – en stilfunksjon som har vært på hver farge med tanke på at den “statiske” i desember 2018. Tykke tau -snøringer binder alt sammen, så vel som mot ryggen, en trekkfane er til stede for ekstra bekvemmelighet.

Når du beveger deg nedover, vil du oppdage en “Oxford Tan” -inspirert Improv mellomsåle, så vel som dette er foret med en sunn dose tannkjøttgummi for langvarig trekkraft med hvert trinn, og avrunder det som potensielt kan være dere mange beste jorden -Toned Trainer.

Bilde ved hjelp av yzylab

Bilde ved hjelp av yzylab
I følge flere kilder vil den etterlengtede Adidas Yeezy Improve 350 V2 “Sulphur” introdusere på Adidas Us samt Yeezy Supply 9. mai, med en europeisk utgivelse som ennå ikke er bekreftet. Dette er den nøyaktige nøyaktig samme dagen som “asken” så vel som “lin” er ment å komme tilbake, så det er risikofritt å oppgi at det kommer til å bli en ganske hektisk dag for sneakerheads!

La oss forstå om du tar tak i et par, så vel som mens du er her, ta ditt aller første titt på Yeezy 500 High “Tyrian”!

Bilde ved hjelp av yzylab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *