Skodagbok Kontorsko Uncategorized Puma “Unity Collection” feirer rettferdighet så vel som likhet

Puma “Unity Collection” feirer rettferdighet så vel som likhet

denne sesongen, PUMA feirer rettferdighet så vel som likhet med Puma “Unity Collection”. En hyllest til etosen som Sport bringer alle sammen, denne enorme variasjonen inkluderer en rekke etterspurte silhuetter i tillegg til mye klær og tilbehør også.

Bestående av den fremtidige rytteren, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson LO, RS-2K, samt kjærligheten, fungerer hvert design på en ren hvit skinnbase med semsket paneler med en ekstra premium VIBE. Flerfargede regnbue -aksenter gjør metoden sin på tvers av hver silhuett som en indikasjon på at sport gjenforenes alle.

Som nevnt tidligere inkluderer også “Unity Collection” også klær. Disse er pyntet med verdensomspennende flagg, mens trykte trekkere, så vel som metallisk gullvare henter designene.

Bilde via Puma

Bilde via Puma
Som en del av lanseringen har den tyske giganten på samme måte lovet å donere 100 000 dollar til U.N. Covid-19 Solidarity Response Fund, der donasjoner vil gå direkte for å støtte Verdens helse- og velværeorganisasjons verdensomspennende arbeid for å hjelpe land med å forhindre, oppdage, så vel som svare på den nåværende pandemien.

Puma “Unity Collection” tilbys nå på Puma så vel som andre aksjer! La oss forstå hvilke stykker du vil velge, så vel som i tilhørende nyheter, Puma Oslo-City OG er tilbake så vel som mye bedre enn noen gang!

Bilde via Puma

Bilde via Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *